Produse pentru produse alimentare 12v3a (3)

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentratul de proteine din soia (SPC) este un produs purificat obținut din făina de soia decorticată și degresată, prăjită prin separarea carbohidraților (zaharuri solubile) utilizând cea mai recentă tehnologie de extracție de vârf din UE.
Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic sau acid L-ascorbic) este responsabilă pentru numeroase procese metabolice din organism. Aceasta intervine în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, precum și în sinteza hemoglobinei, a eritrocitelor și a anumitor hormoni. Vitamina C există sub formă oxidată sau redusă sub formă de acid L-ascorbic. Este foarte sensibilă la distrugere, în principal din cauza luminii și a căldurii.
Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic sau acid L-ascorbic) este responsabilă pentru multe procese metabolice din organism. Intervine în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, precum și în sinteza hemoglobinei, eritrocitelor și anumitor hormoni. Vitamina C există sub formă oxidată sau redusă ca acid L-ascorbic. Este foarte susceptibilă la distrugere, în principal din cauza luminii și căldurii.